De meeste cadeaukaarten op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!
Ruil je cadeaukaart tot 100 dagen na ontvangst

Smakelijk Breda

Terug naar overzicht

0,00

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaars die graag uit eten gaat. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda. Van hippe koffiebars en gezellige eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels van Breda. Er is geen andere (landelijke) restaurant cadeaukaart met zo'n divers aanbod Bredase restaurants. Bekijk een actueel overzicht van de restaurants waar je de cadeaukaart kunt inleveren.

Smakelijk Breda Giftbox
Met de Smakelijk Breda Giftbox is je cadeau pas écht compleet. De giftbox bevat naast de cadeaukaart Restaurantgids Breda 2020. In de jaarlijkse gids staat vermeld waar je de cadeaukaart kunt inleveren. Je kunt dus, naast een hoop leesplezier, direct inspiratie opdoen waar je met de cadeaukaart wilt gaan eten. De cadeaukaart en restaurantgids zijn verpakt in een cadeaudoos. De giftbox kost slechts €2,50 maar is beperkt leverbaar en op=op!

Over Smakelijk Breda
Smakelijk Breda is hét platform over de Bredase foodcultuur. Naast een website met nieuws en blogs brengt Smakelijk Breda dé restaurantgids van Breda uit en organiseert het jaarlijks de Bredase restaurantweek met de beste restaurants van Breda.

Voorwaarden

  • Deelnemers: Deze cadeaukaart is in te leveren bij deze restaurants.
  • Feestdagen: Deze cadeaukaart is niet geldig tijdens actie(weken) of feestdagen.
  • Geldigheid: Deze cadeaukaart is te besteden tot twee jaar na aankoop.
  • Besteden: Deze cadeaukaart is in delen te besteden.
  • Waarde: Deze cadeaukaart is te koop in waarden van €25 t/m €150.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »