De meeste cadeaukaarten op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!
Ruil je cadeaukaart tot 100 dagen na ontvangst

Feestdagen

De feestdagen zijn natuurlijk ideaal voor het geven van leuke, persoonlijke cadeaukaarten. Of jullie een dobbelspel spelen, lootjes trekken of voor iedereen wat leuks in de schoen doen of onder de boom leggen, een cadeaukaart van een lokale favoriet is altijd leuk om te krijgen.

Om de cadeaukaarten tijdens de feestdagen nog nét iets leuker te maken, hebben wij speciale feestelijke verpakkingen in huis gehaald! Zo hebben we nu de jutezak verpakking voor pakjesavond, dit kun je ook mooi bundelen met deze winterse cadeauverpakking waar je een lieve, persoonlijke boodschap in kan schrijven. Voor de kerst hebben natuurlijk ook een leuke schattige cadeauverpakking en een mooie luxe cadeauverpakking.

Zelf mooie naamkaartjes maken

Voor de finishing touch op je cadeautjes, of het nou cadeaukaarten zijn of andere cadeaus, is een mooi naamkaartje een leuk idee. Hier hoef je geen knutselheld voor te zijn, want wij hebben iets voor je klaargemaakt. Klik hier en volg de instructies voor jouw eigen labels!

Bij jouw onderneming de schoen laten zetten

Kinderen houden ervan om hun schoen te zetten. Niet alleen thuis, maar het liefst op zoveel mogelijk plekken! Ook bij jou in de winkel. En omdat de ouders liever niet een extra paar schoenen kopen zodat de kids hun schoen bij jou in de etalage kunnen zetten, helpen we je hier graag mee. Print deze vouwplaat uit (het liefst op zo dik mogelijk papier) en laat de kinderen van jouw trouwe klanten hun schoen bij jou zetten. Vind je het leuk om een winactie te organiseren voor de mooist versierde schoen? Gebruik dan deze vouwplaat waar ook adresgegevens op gezet kunnen worden om de winnaar of winnares op de hoogte te stellen van de prachtige prijs.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »