De meeste cadeaukaarten op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!
Ruil je cadeaukaart tot 100 dagen na ontvangst

Actievoorwaarden

Aan de Like & Win-actie van 25 februari t/m 2 maart 2020 zijn de volgende voorwaarden verbonden:

1. Iedereen in het bezit van een Facebook-pagina mag deelnemen aan de winactie.

2. Een deelnemer is iemand die de Facebook-pagina van De Cadeaukaartenwinkel heeft geliket in de periode 25 februari 2020 tot en met 2 maart 2020.  

3. De winnaar van de winactie zal hiervan bericht ontvangen tussen 3 maart 2020 en 10 maart 2020.

4. Onder alle deelnemers wordt geheel willekeurig aan één deelnemer (hierna genoemd "winnaar") een cadeaukaart ter waarde van €10 verloot. De cadeaukaart mag door de winnaar gekozen worden uit het huidige assortiment van De Cadeaukaartenwinkel*, met inachtneming de minimale bestelwaarde van de gekozen kaart (zie voorwaarde 5). 

5. Bij de gewonnen cadeaukaart zit een gratis cadeauverpakking uit het assortiment van De Cadeaukaartenwinkel naar keuze inbegrepen, alsmede de verzendkosten voor de gewonnen cadeaukaart en verpakking. Indien de winnaar wenst meerdere producten naast de gewonnen cadeaukaart toe te voegen aan zijn of haar bestelling, kunnen er verzendkosten in rekening gebracht worden.

6. Indien de gekozen cadeaukaart een minimale bestelwaarde van meer dan €10 heeft, zoals te vinden onder 'Voorwaarden' op de productpagina van desbetreffende cadeaukaart, wordt de prijs uitgereikt in de vorm van een kortingscode ter waarde van €10. De winnaar kan deze kortingscode toepassen bij het afrekenen van de gekozen cadeaukaart. Het restbedrag van de bestelwaarde zal afgerekend moeten worden door de winnaar.

7. Indien de winnaar wenst een cadeaukaart met een bestelwaarde van meer dan €10 te ontvangen, zal de prijs worden uitgereikt in de vorm van een kortingscode ter waarde van €10. De winnaar kan deze kortingscode toepassen bij het afrekenen van de gekozen cadeaukaart. Het restbedrag van de bestelwaarde zal betaald moeten worden door de winnaar.

8. De prijs van de winactie, ofwel het aanbod van een cadeaukaart t.w.v. €10 zoals beschreven in bovenstaande regels, is één maand geldig na bekendmaking van de winnaar. Indien de winnaar geen cadeaukaart heeft gekozen na afloop van deze maand, behoudt De Cadeaukaartenwinkel het recht de prijs te laten vervallen.

9. Facebook is geenszins verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor één of meerdere aspecten van deze winactie.

10. Voor vragen over deze winactie kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

*Het assortiment van De Cadeaukaartenwinkel is aan verandering onderhevig. Enkel de cadeaukaarten die tot het assortiment behoren op het moment dat de winnaar een cadeaukaart kiest kunnen gekozen worden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »