De meeste cadeaukaarten op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!
Ruil je cadeaukaart tot 100 dagen na ontvangst

Kaas & Meer Kaasspecialist

Terug naar overzicht

0,00

De kaasspecialist in de regio met maar liefst 250 soorten kaas, wijnen uit alle werelddelen, versgebrande noten, zuidvruchten, tapas, salades, bonbons en delicatessen.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

De lekkerste boerenkaas vindt u bij Kaas&meer! Kaas in zijn zuiverste vorm is toch wel onze boerenkaas. Gemaakt door mensen die al decennia lang met veel passie een uniek product maken. Boerenkaas kenmerkt zich vooral door het feit dat deze kaas gemaakt wordt van verse melk, waardoor de smaakpapillen extra geprikkeld worden. Wij verkopen alleen boerenkaas met het KB-keurmerk , dat houdt in dat zowel de boerenkaasmakers als de kaaspakhuizen voldoen aan de hoogste eisen.

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar er zijn nu eenmaal ook mensen die niet van de gele delicatesse houden. We serveren dan ook graag allerlei handgemaakte hapjes zónder kaas. U kunt hierbij denken aan bijzonder lekkere bonbons, frisse salades, plakjes heerlijke worst en meer dan twintig soorten tapas waar u gegarandeerd van gaat watertanden. Kortom, te veel om op te noemen. 

Meer weten? Klik hier.

Voorwaarden

  • In te leveren bij: Kaas & Meer Kaasspecialist, Goirle.
  • Geldigheid: Deze cadeaukaart is te besteden tot twee jaar na aankoop.
  • Besteden: Deze cadeaukaart is in delen te besteden.
  • Waarde: Deze cadeaukaart is te koop in waarden van €10 t/m €150.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »